Chrysler 300 C limousine

Detta är vår snygga, lyxiga limousine – Chrysler 300C! Denna limousine är riktigt lyxig, med gräddvit glansig lack och en längd på hela 9 meter. Kallas ofta för “babyBentley” då särdragen är snarlika.

Hyra denna limousine och hitta en fullutrustad Champagne- och Whiskeybar, ett surround stereosystem, bekväma lädersäten och en stjärnhimmel i taket samt 6 olika ljusshower (helt unikt). Med tonade rutor och vår moderna fiberoptiska belysning skapas en riktigt lyxig känsla. Denna limousine passar till alla tillfällen!

Pris från 2000:-

Fakta

Längd 9 m
3 LCD skärmar med DVD/VCR/USB/MEMORYCARD
Surround stereoanläggning (egen stereo bak för passagerare)
Riktigt bra tryck i ljudanläggningen
Inställbar ljusshow med 6 olika lägen
Fullutrustad Champagne/Whiskey bar (ej dryck)
Champagne-hållare/kylare
Skinnsoffor
Stjärnhimmel
Fiberoptisk belysning
Privacy Divider & Intercom (interntelefon)
Air conditioning
20″ Chromefälgar
Passagerare: Max 8

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här under så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.

6 + 14 =

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här ovan så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.