Limousine till bal, student och fest

Vid speciella tillfällen som bal, studentfirande eller en stor fest så är det perfekt att matcha balklänningen och smokingen med en riktigt snygg limousine! Vi på Crownlimo tar dig med stil och elegans dit du ska och ser till att du anländer med riktig klass efter en bekväm resa.

Som en salong

Våra limousiner är rymliga med bekväma säten och en champagne- och whiskeybar. Insidan av limousinen ger dig en riktig lyxkänsla med stjärnor i taket, ljusshow, surroundljud och ledbelysning. Vi lägger stor vikt vid service och att våra kunder ska få en upplevelse utöver det vanliga!

Lite mer av det extra

Ge dagen lite extra lyx och elegans som ni sent kommer att glömma med en limousine från oss på Crownlimo i Stockholm!

Beställ din limousine!

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här under så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.

3 + 9 =

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här ovan så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.