Vi är Crownlimo

Vi på Crownlimo har lång erfarenhet av limousineservice i Stockholm, och våra ledord har alltid varit service och flexibilitet. Hos oss kan du hyra limousine i Stockholm och färdas med stil och klass – vi har en limousine för alla tillfällen!

Professionellt och punktligt

Med hela 29 år i branschen har vi blivit ett av de mest professionella, punktliga och flexibla företagen på marknaden. Vår ambition har aldrig varit att bli störst utan istället bli bäst på det vi gör. Alla våra chaufförer har genomgått en chaufförsutbildning och vi lägger stor vikt på att bemöta våra kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Chaufförerna är alltid stiligt klädda i vit skjorta, slips och svart kostym. Alla har tystnadsplikt.

Precis som du önskar

När du ska hyra limousine hos oss så kan du välja bland några av Stockholms nyaste och fräschaste limousiner och vi har ett varierat utbud av modeller att välja mellan. Vi kan stolt säga att vi har Stockholms mest eleganta & serviceinriktade limousineservice. Vi jobbar även i Stockholm med omnejd. Du kan även hyra limousine i exempelvis Södertälje, Västerås eller Uppsala.

Vi brinner för att hyra ut limousiner i Stockholm och alla våra fordon är yrkestrafikregistrerade vilket innebär att de är fullt försäkrade. Vi är även medlemmar i National limousine association och Svensk limousineorganisation. Hos Crownlimo får du alltid god service och en upplevelse som du sent kommer att glömma! Tänk på oss när du ska hyra limousine i Stockholm!

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här under så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.

6 + 8 =

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här ovan så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.