Limousine till specialarrangemang

Vi erbjuder specialarrangerade resor med våra limousiner för de tillfällen som kräver det där lilla extra! En limousine från oss på Crownlimo passar för alla tillfällen, vi kör Er till kick-offen, affärsmötet, flygplatsen, TV-inspelningen, shoppingrundan, lanseringen, modeshowen, casinot eller varför inte en guidad tur genom Stockholms innerstad!

Våra chaufförer har tystnadsplikt och är diskreta, pålitliga och punktliga. De är alltid stiligt klädda och lyhörda för kundens önskemål. Vi försöker alltid göra upplevelsen mer än bara en resa.

Våra limousiner är fullt utrustade och inredda med stil och klass som höjer lyxkänslan och ger dig en upplevelse som du sent kommer att glömma!

Beställ din limousine!

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här under så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.

2 + 6 =

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här ovan så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.