Chrysler 300 C Executive

Vår Nya Chrysler superstretchlimousine är tillverkad av First Class Coachworks i Los Angeles USA och är 9 meter lång. Av många ansedda som de ”bästa” på att bygga limousiner i hela världen. Denna limousine är inget undantag! Allt andas kvalitet med läderklädda säten – sofistikerad bar med neonljus samt senaste led tekniken. Två LCD – skärmar varav en sitter i mellanväggen mellan förare och passagerare. “Touch display” där ni själva kan kontrollera det mesta i ljud och ljusväg.

Motorn är i princip ljudlös och tillsammans med den automatiska nivåregleringen färdas ni ljuvligt framåt. Chrysler limousinen är idag den populäraste limousinen i U.S.A och den har exteriört klassiska drag som tilltalar de flesta. Våra nya Chrysler superstretch har plats för upp till 8 personer, och passar perfekt till bröllop såsom till fest eller olika events. Denna limousine har även en måsvingedörr på sidan. Brukar att uppskattas av fotografer eller om ni helt enkelt bara vill ha en snygg entré..

Pris från 2300:-

Fakta

2 respektive 3 LCD skärmar med DVD/VCR
Surround stereoanläggning
Fullutrustad Champagnebar (ej dryck)
Skinnsoffor i strutsläder
Fiberoptisk belysning
Privacy Divider & Intercom
Air Conditioning
Aluminiumfälgar
Passagerare: Max 8

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här under så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.

1 + 7 =

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här ovan så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.