Rolls Royce Phantom V James Young 1961 Pv15

För dig som vill ha ett klassiskt fordon till ert bröllop. Läderkädsel, aircondition, dinner table, make up-speglar. En stor dörr där bruden lätt kommer in med en stor klänning samt ett mycket stort benutrymme. Hållare för Champagneglasen samt sminkspeglar på sidorna bak.

Pris: 6000:- inkl moms för denna unika bil i tre timmar inom Storstockholm. Övriga önskemål kontakta oss för en offert.

Pris från 6000:-

Fakta

Bilen tillverkades under de första åren på 60 talet och var värdens dyraste serietillverkade bil. Många av de tekniska nyheterna som kom på andra lyxbilar var redan Rolls – Royce utrustad med sen många år tillbaka. Denna modell var värdens längsta, tyngsta och mest tekniska bil som gick att köpa endast 34 bilar tillverkades och detta exemplar har också en egen design på karossen. 

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här under så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.

3 + 11 =

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här ovan så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.