Chrysler ”Style-Ride”

Chrysler ”Style-Ride” Superstretch Limousine. Vår nya Chrysler ”Style-Ride” Superstretch limousine är tillverkad av First Class Coachworks i Los Angeles, USA, och sträcker sig över 9 meter i längd. De anses vara de ”bästa” när det kommer till att bygga limousiner över hela världen. Denna limousine är inget undantag! Varje detalj utstrålar kvalitet, från de läderklädda sittplatserna till den sofistikerade baren med neonljus och den senaste LED-tekniken. Den har två LCD-skärmar, varav en är placerad i mellanväggen mellan föraren och passagerarna. Med en ”Touch display” kan ni själva styra ljud- och ljussystemet.

Motorn är i princip ljudlös, och tillsammans med den automatiska nivåregleringen ger den en förtrollande körupplevelse. Chrysler ”Style-Ride” limousinen är för närvarande den mest populära limousinen i USA och har en exteriör med klassiska drag som tilltalar de flesta. Vår nya Chrysler ”Style-Ride” Superstretch har plats för upp till 8 personer och passar perfekt för bröllop, fester och olika evenemang. Denna limousine har även en ”måsvingedörr” på sidan, vilket brukar uppskattas av fotografer eller om ni helt enkelt vill göra en imponerande entré.

Pris från 2300:-

Fakta

2 respektive 3 LCD skärmar med DVD/VCR
Surround stereoanläggning
Fullutrustad Champagnebar (ej dryck)
Skinnsoffor i strutsläder
Fiberoptisk belysning
Privacy Divider & Intercom
Air Conditioning
Aluminiumfälgar
Passagerare: Max 8

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här under så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.

10 + 13 =

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här ovan så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.