Hummer H3 limousine

Våra fantastiska hummerlimousiner sträcker sig över 9 meter och tar upp till 8 passagerare. De har fullt utrustade champagnebarer (glas & is), bekväma skinnsoffor, stjärnhimmel och riktigt bra stereoanläggningar med fyra LCD-skärmar (i den svarta) som kan spela upp både DVD och VCR och Spotify.

Hyr våra Hummer limousiner till både bröllop, bal och fest. Denna bil kan fås i svart eller vit färg beroende på vad ni önskar. Vår svarta hummer (den enda i Sverige) har även en dubbelt så stor bakdörr vilket gör att det är lätt att kliva i och ur ifall ni har en stor klänning eller liknande. Att åka hummer limousine är en livsstil!

Pris från 2500:-

Fakta

2 LCD skärmar med DVD/VCR
Surround stereoanläggning
Fullutrustad Champagnebar (ej dryck)
Skinnsoffor
Stjärnhimmel
Fiberoptisk belysning
Privacy Divider & Intercom
Airconditioning
20¨ chromefälgar
Passagerare: Max 8

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här under så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.

8 + 10 =

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här ovan så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.