Lincoln Towncar

Vår Lincoln superstretchlimousine är tillverkad av Executive coach builder i Springfield U.S.A och är 9 meter lång. Av många ansedda som de bästa på att bygga limousiner i hela världen. Denna limousine är inget undantag! Allt andas kvalitet med läderklädda säten – sofistikerad bar med neonljus samt tre olika LCD – skärmar. “Touch display” där ni själva kan kontrollera det mesta i ljud och ljusväg.

V8.a motorn är i princip ljudlös och tillsammans med den automatiska nivåregleringen färdas ni ljuvligt framåt. Lincoln Towncar limousinen är den populäraste limousinen i hela världen och den har exteriört klassiska drag som tillltalar de flesta. Våra Lincoln superstretch har plats för upp till 8 personer, och passar perfekt till såväl fest som bröllop.

Pris från 1700:- Gör en offertförfrågan nu!

Fakta

2 respektive 3 LCD skärmar med DVD/VCR
Surround stereoanläggning
Fullutrustad Champagnebar (ej dryck)
Skinnsoffor
Fiberoptisk belysning
Privacy Divider & Intercom
Air Conditioning
Aluminiumfälgar
Passagerare: Max 8

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.