CROWNLIMO

Stockholm Limo Service

Limousine Stockholm – Våra Limousiner

Limousine är en typ av lång lyxbil. Karakteristiskt för en limousine är att den är längre än vanliga bilar (förlängd kaross). Oftast är färgen helsvart eller vit men andra färger förekommer också. Ursprungligen byggdes limousiner av klassiska bilmärken, men på senare tid har fler typer byggts. Bland annat finns en limousinevariant av den amerikanska jeepen Hummer samt även Chrysler mfl. En klassisk limousine har också tonade rutor i bakre delen så att man inte skall kunna se den celebritet som färdas i den. Nuförtiden har man provat att måla en del limousiner bl a rosa, grönt etc. Den absolut vanligaste stretch limousinen är Lincoln Towncar.

Chrysler Style-Ride

Pris från 2300:- /timme
Passagerare: Max 8
Längd: 8.8m
Visa mer fakta

Chrysler Executive

Pris från 2300:- /timme
Passagerare: Max 8
Längd: 8.8m
Visa mer fakta

Hummer H3

Pris från 2800:- /timme
Passagerare: Max 8
Längd: 8.8m
Visa mer fakta

den klassiska looken

Rolls Royce

Pris från 6000:- /3 tim
Passagerare: Max 4

Visa mer fakta

Limousine Stockholm – Business Limousiner

Mercedes S-Klass

Pris från 1650:- /timme
Passagerare: Max 3

Mercedes E-Klass

Pris från 1350:- /timme
Passagerare: Max 3

Mercedes V-Klass

Pris från 1650:- per timme
Passagerare: Max 6

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.