Limousine till utekvällen

Vill du sätta lite extra glans på utekvällen med vännerna, familjen eller kanske arbetskamraterna så tycker vi att du ska hyra en limousine hos oss! En av våra stiliga chaufförer hämtar upp er och tar er till er önskade destination!

Åk med stil

Anländ till klubben, festen eller konserten med stil i en av våra snygga limousiner! Vi har ett brett utbud av limousiner där ni kan välja allt från en häftig, kraftfull Dodgelimo till en elegant Chrysler, som är fullt utrustad med en champagne- och whiskeybar (ej dryck)!

Limousine är att åka stort

Våra limousiner är rymliga och bekväma och hjälper er att behålla feststämningen hela vägen från förfesten till klubben! Vi löser transporten så att ni kan slappna av och njuta av kvällen!

Hör av er till Crownlimo för att hyra en limousine i Stockholm!

Beställ din limousine!

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här under så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.

1 + 9 =

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här ovan så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.