Har ni speciella önskemål som t ex röd matta eller ”Just married”-skylt, ta kontakt med oss så löser vi det.Har ni speciella önskemål som t ex röd matta eller ”Just married”-skylt, ta kontakt med oss så löser vi det.

Limousine till bröllopet

Sätt lite extra glans på bröllopsdagen, den viktigaste dagen i Ert liv, med en rymlig och bekväm limousine från oss på Crownlimo. Även bröllopsgästerna är välkomna att ta plats tillsammans med brudparet i limousinen, här finns plats för upp till 8 personer.

Är det någon dag man verkligen vill färdas med stil och glans så är det på sin bröllopsdag! Vi erbjuder en bekymmersfri och elegant transport mellan kyrkan och festen, eller kanske hela vägen från morgonens förberedelser till avresan efter en fantastisk bröllopsfest! Oavsett hur Er bröllopsdag ser ut så kan vi på Crownlimo i Stockholm hjälpa er sätta lite extra glamour på dagen, med en limousine till bröllopet!

Våra chaufförer står startklara att hämta Er och ta Er smidigt och glamouröst till och från kyrkan, festen och bröllopsnatten. Alla våra chaufförer bär vit skjorta, slips och svart kostym och vi lägger stor vikt vid att vara serviceinriktade, proffsiga och flexibla.

Få en mysig stund för Er själv på Er bröllopsdag och anländ med glans till festen i en limousine från oss på Crownlimo.

 

Tre erbjudande för alla lyckliga bröllopspar! En flaska bubbel ingår!

Lyxpaket nr 1

Njut med vår nya Dodge Charger eller Chrysler limousine för bara 6000 kronor!

Bilen är Er i tre timmar och framkörningstid och tillbakakörningstid är helt borttagen, inom Stockholmsområdet.

Normalpriset för detta paket är 8000 kronor. Spara hela 2000 kronor!

Lyxpaket nr 2

Åk med vår Hummer superstretch! Även här får ni tre timmar i bilen, utan fram- och tillbakakörningsavgift, till ett pris av 6500 kronor! Spara hela 3500 kronor!

Lyxpaket nr 3

Åk med vår Chrysler 300 C Executive med måsvingedörrar. Perfekta fotomiljöer med de läckra måsvingedörrarna! Även här får ni tre timmar i bilen, utan fram- och tillbakakörningsavgift, till ett pris av 6000 kronor! Spara hela 3200 kronor!

Har ni speciella önskemål som t ex röd matta eller ”Just married”-skylt, ta kontakt med oss så löser vi det.

 

Beställ din limousine!

Limousine är mer än en transport – Vi kallar det limousineservice

Att åka limousine innebär inte alltid att man åker ifrån A till B. Ibland vill man bara känna sig lite speciell och lyxa till det lite extra – eller kanske fira någon speciell högtid eller närstående. För oss innebär ordet limousine så mycket. Vi vill ge service –  från själva bokningen till genomförandet.

Limousineservice kan också vara att ha tillgång till någon som avlastar när tiden inte räcker till. Eller ni kanske vill ha ert företag exponerat? Oavsett vad du behöver hjälp med är vår ambition att tillgodose dina behov. Och kanske är det just när agendan förändras, från minut till annan, som du uppskattar oss mest.

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här under så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.

2 + 3 =

Offertförfrågan för limousine hos Crownlimo

Är ni intresserade av att få ett prisförslag/tillgänglighet ifrån oss? Fyll i vårt formulär här ovan så kontaktar vi Er så snart vi kan.

Att fylla i formuläret är ej bindande på något sätt utan ger endast en ide om vad det kan kosta.